Atl TICO de Madrid on oikea valinta Jopono F LIX: lle

Atl TICO de Madridin pelaajat siirtyivät pois useita kertoja tänä kesänä, joten Atltico de Madridin oli tuettava uusia pelaajia. Viime aikoina Jo o F F LIX käyttää punaisen ja valkoisen raidallisen pelipaidat jalkapallo liittymistä Atl TICO de Madridiin, mutta puolet Atl TICO De De: stä ei tue päätöstä. He ajattelevat, että Jordo F lixille on käyttämätöntä käyttää 120 miljoonaa dollaria, ja 19-vuotias Jordo Flix ei ole osallistunut suuriin kilpailuihin, joten se ei ole vielä tiedossa, mitä hänen vahvuutensa on.

Jopono F lix, Atl TICO de Madridin ja Manchester Cityn välillä, valitsi Atltico de Madridin. Se osoittaa, että hän on pelaaja, jolla on omat ajatuksensa ja jota hänen edessään olevat edut ja maine eivät kiusaa. Tiedä, mitä tiimiä teillä on paremmin. Verrattuna 19-vuotiaan Jopono F lixiin Atl TICO de Madrid antaa hänelle enemmän mahdollisuuksia ja kokemuksia. Valmentaja Diego Simeonella on oma tapa kouluttaa nuoria pelaajia. Manchester Cityn joukkue on pohjimmiltaan täynnä, ja Jopono F lix, vaikka hän menisi sinne, on vain korvike, joka antaa hänelle mahdollisuuden seurata kumulatiivista tilannetta varantaloukkuina lähivuosina.

Jalkapallokokemus tulee pelaamalla kentällä, ei paljaalta silmältä. Aivan kuten Mohammed Salah Chelsealla, ei pelaamalla säännöllisesti voi parantaa pelin taitoja eikä edes voi voittaa peliä. Joten Jopono F LIX on oikea valinta liittyä Atl TICO de Madridiin. Atlético Madrid pelipaita on nuorten edustaja. Toivon, että Diego Simeonen opetuksen kautta voimme nähdä seuraavan sukupolven jalkapallon mestareita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *