Roberto Firminon Brilliant Smile

Brasilia voitti Perun 5-0 kotona Americas Cupissa vuonna 2019. Peli näytti Liverpoolin hyökkääjältä Roberto Firminolta Brasilia pelipaita, joka taisteli kansallisen kunnian puolesta. Maahan palveleminen oli hänen suurin unelma, ja nyt hän on tehnyt sen.

Roberto Firmino on epätyypillinen brasilialainen pelaaja, jolla on hillitty jalkapallostyyli ja tiukka kurinalaisuus. Hänen pelaamisensa tuomioistuimessa on nautintoa, ja hänen ammunta on kuuluisa siitä, että hän ei katso tavoitetta. Ehkä et tiedä, että Roberto Firminolle, tavoite on jo juuret juurensa alla. Se on muistin tavoite, jonka hän sai lukemattomilta koulutuksilta, laukaamalla monia kenkiä ja hikoilemalla koko pelipaidat jalkapallo.

Roberto Firmino on harvinainen kokonaisuus ja ei-ahne avain. Vaikka vastustaja rikkoo häntä pelissä, hän ei menetä järkevää tietoisuuttaan. Pelin voittaminen vahvuudella on viimeinen vastahyökkäys vastustajalle. Roberto Firmino on sellainen jalkapalloilija, jolla on itseviljely ja jalkapallon henki. Hänen hymynsä on tullut symboli, valkoiset hampaat, loistava hymy. Sydämensä pohjalta joku voi aina valloittaa toistensa sydämet hymyillen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *