Jalkapallon isän vaikutus

Vuoden 2019 jalkapallo-otteluissa Arsenal oli epäonnistumisen vuosi, mutta olimme yllättyneitä muistamaan Pierre-Emerick Aubameyangia, jolla oli Arsenal pelipaita. Hän liittyi Arsenaliin vuonna 2018 ja on voittanut joukkueelle useita pelejä. Valitettavasti tämän vuoden tappio Chelseaa vastaan ​​oli Pierre-Emerick Aubameyangin kivulias peli.

Pierre-Emerick Aubameyangin jalkapallon uran vaikutti hänen isänsä ja hänestä tuli jalkapalloilija. Isänsä opetusten ja huolen vuoksi hän todella ymmärtää, että jalkapallo on rakastunut jalkapalloon. Kun hän haluaa luopua uudestaan ​​ja uudestaan, hänen elämässään on aina ihmeitä. Hän tietää, että hänen isänsä rakkaus pitää hänestä onnellisen tähden jalkapallon edessä. 29-vuotiaana hän sijoittui lopulta nro 14 pelipaidat jalkapallo, jota hän oli harjoittanut. Vaikka se oli vähän myöhässä, se oli paras tapa käyttää sitä. Hän oli aiemmin ollut lainaajana paljon aikaa. Se oli hänen pieni halunsa asettua. Pierre-Emerick Aubameyang oli pelaaja, joka oli jonkin verran heikentynyt, joten kaikki kurjuus oli nyt voimaa. Menestys ei ole helppoa, eikä helppoa menestystä ole elämän todellinen menestys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *