Argentiinan uusi toivo

Argentiina voitti Venezuelan 2-0 Amerikan cupissa 2019 ja eteni neljän parhaan joukkoon. Inter Milanin autaro Martnez valittiin myös Argentiinan maajoukkueelle, voitti kaksi maalia ensimmäisessä Argentiina pelipaita. Alunperin merkityksetön, että hänet yhtäkkiä muisti kaikki.

Lautaro Martnez, 21, oli erittäin energinen ja juoksi nopeasti koko pelin ajan. Lopullisessa voitossa hän suuteli pelipaidat jalkapallo, jota hän oli aina halunnut käyttää. Juoksu on jalkapallokentän tärkein taito. Tavoitteiden voittaminen on helpompaa, jos vastustaja ei pääse siihen kiinni. Argentiina oli tällä kertaa edullisempi, eikä enää pelännyt, että vastustajat ympäröivät Lionel Messiä ja kukaan ei olisi saanut pisteitä. Se antaa myös Lionel Messi enemmän tilaa pelata ilman kilpailijoiden ympäröimää. Argentiina pelaa Brasiliaa seuraavassa pelissä, ja kovaa ottelua aloitetaan. Brasilian joukkueeseen nähdään, onko Argentiinalla todellista voimaa tai ei. Lautaro Martnezin voimaa ei pidä aliarvioida, hänet korvataan aina näissä peleissä. Olipa kyseessä valmentajan vahvuus tai taktiikka, odotamme seuraavaa peliä yhdessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *