Mateo Kovaiqi liittyi virallisesti Chelseaan

Chelsea ilmoitti virallisesti Mateo Kova I I: n saapumisesta. Hän myös virallisesti käyttää Chelsea pelipaita taistelemaan bluesin kunniaksi. Aiemmin hän liittyi Chelseaan lainaan Real Madrid, tunnettu häikäilemätön klubi, ja kun he olivat hyödyttömiä, he yksinkertaisesti luopuivat siitä.

Mateo Kovaiqi on iloinen liittymisestä Chelseaan, jossa hän voi tuntea hänen läsnäolonsa eikä ole korvaamaton korvaava. Joukkueen uudelleen käyttäminen on hänen uransa suurin tunnustus, ja tämä sininen pelipaidat jalkapallo antaa hänelle paljon luottamusta. Mateo Kovaicilla on erinomainen palloohjauskyky, voi pelata keskikentän etuosassa, se voi näkyä myös keskikentän takana. Kun hänen asemansa on suhteellisen taaksepäin, hänen kyvynsä varastaa jalkapallo on parempi, ja hän on myös luotettava ohikulkija. Keskikenttäpelaaja Mateo Kovaiqi on tyypillinen puolustava pelaaja, koska hän hyökkää enemmän.

Vaikka hän ei nyt ole kovin erinomainen, hänen on oltava pätevä jalkapalloilija. Keskikenttäpelaajat taistelevat todennäköisemmin tiimitiimien puolesta ja tarjoavat hyökkääjiä paremmilla pisteytysmahdollisuuksilla ja puolustavat vastustajien vastustusta. Uskon, että Mateo Kovaiqi tekee kovasti töitä Bluesin loppuun saakka, murtaa omat rajansa, tankkaamalla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *