Kyyneleet ovat kasvun Lionel Messi

Lionel Messi ei voittanut Argentiina pelipaita mestaruuskilpailua vuoden 2019 amerikkalaisessa Cupissa. Hänen katkonsa kyyneleiden katsominen saa ihmiset tuntemaan, että hänellä on ollut liian suuri paine. Muuten vahva pelaaja voi tuskin katkaista kyyneleitä niin helposti.

Jalkapallokentällä me kaikki edustamme maamme kunniaa. Taistelemme eri pelipaidat jalkapallo. Pois kentästä, voimme omaksua ystävyytemme. Lionel Messi, joka valitettavasti astui ulos tuomioistuimesta, otettiin vastaan ​​hyvien ystävien Neymarin ja Dani Alvesin kanssa. Vaikka he olivat juuri olleet ottelussa, he olivat hyviä veljiä pelin jälkeen. Jalkapalloilijoina he jakavat epäonnistumisen tunteen ottelussa.

Mitä korkeampi seisoo, sitä enemmän ihmiset odottavat häntä. Mutta kun kaikki epäonnistuvat, hänen epäonnistumisensa voi olla se, että vahingossa ja epäsuorasti loukkaamme hänen luottamuksensa. Lionel Messi on herkkä jalkapalloilija, ja kaikki, jotka ovat olleet hänen kanssaan, tietävät kuka hän on. Hän ei ole hyvä sanoissa, enemmän kantamaan sydämensä paineita, itkee, kyyneleet vapauttavat joskus sydämensä negatiivista energiaa, itkevät ennen kuin hän tietää, mitä haluaa. Älä välitä liikaa muiden ihmisten mielipiteistä ja elää omaan esimerkkiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *