Antoine Griezmannin vaikea tilanne

Barcelonan siirto Antoine Griezmannille on iso vitsi. Ollakseni rehellinen, ehkä Antoine Griezmann on heidän toinen valinta. Barcelona ei tiennyt, että Neymar olisi valmis ottamaan pelipaidat jalkapallo uudelleen, joten he halusivat Atl TICO de Madridin Antoine Griezmannin. Nyt kun Neymar on päättänyt palata, Antoine Griezmann ei ole enää niin tärkeää Barcelonalle. Niinpä Barcelona on viivästynyt, haluton ja hämmentynyt kieltäytymästä. Loppujen lopuksi ne ovat sellaisia ​​Barcelonan kaltaisia, joita me kaikki haluamme. Luoton menettäminen saa ihmiset katsomaan klubiaan.

Antoine Griezmann oli myös epäonnistunut sanomaan, että hän käytti unelmansa Barcelona pelipaita, mutta on sääli, että Barcelona ei ole vielä päättänyt. Kaksi kuukautta myöhemmin huhuttiin, että Antoine Griezmann ei enää voinut pahoillani palata Atl TICO de Madridiin. Viime vuoden tapahtumat ovat tehneet hänelle mahdottomaksi tulla kapriisiksi, joten tällä kertaa hän joutuu maksamaan korkean profiilinsa. Tuntuu, että Ajaxin pelaajat ovat hillittyjä ja vakaita, eivätkä he sano, missä ne ovat, kunnes ne ovat 100% varmoja. Antoine Griezmann halusi mennä Barcelonaan niin paljon, että Barcelona voisi pelata kuin apina. Barcelona on kuuluisa klubi ja myös armoton koti. Antoine Griezmannia kohdeltiin näin ennen kuin hän liittyi Barcelonaan. Onko tulevaisuus parempi kuin Atl TICO de Madridissa? Unet ovat yksi asia. Todellisuudessa meidän pitäisi harkita omaa tilannettamme enemmän. Kun tapaat hyvää valmentajaa, joka kohtelee sinua hyvin, älä muuta lopullista ihanteellisuuttasi sellaiselle, joka ei ole sen arvoista. Unet ovat kauniita, mutta todellisuus on joskus enemmän julmaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *