Antoine Griezmann lähti virallisesti Atl TICO de Madridiin

12. heinäkuuta Antoine Griezmann liittyi virallisesti Barcelonan joukkueeseen ja ottaa myös pois Atlético Madrid pelipaita, kunnia, jota hän ei koskaan koskaan käytä uudelleen. Siirrossa tapahtui liian paljon epämiellyttäviä asioita, mikä vaikeutti näiden kahden ryhmän välistä suhdetta. Barcelona nosti myös Antoine Griezmannin ratkaisuehdot 800 miljoonaan euroon, mikä tekee hänestä vain Barcelonan näinä vuosina.

Antoine Griezmannilla on klassinen ranskalainen jalkapallokulttuuri. Hän haluaa käyttää pelipaidat jalkapallo: tä ja juosta nopeasti vihreällä ruoholla pelaamaan jalkapalloa. Vaikka klubi hylkäsi hänet lyhyen luonteensa vuoksi, hän on yrittänyt parantaa jalkapallon taitojaan ja pyrkiä pelaamaan jalkapalloa. Barcelona oli jalkapallo-unelmansa alku, ja nyt hän on virallisesti liittynyt tähän suureen perheeseen. Hän on erittäin innoissaan ja onnellinen. Vaikka tällä hetkellä on liian monia epäilyttäviä kommentteja, hän uskoo, että seuraava peli osoittautuu kaikille. Atl TICO de Madridin jättäminen Barcelonaan ja liittyminen Barcelonaan on uusi alku Antoine Griezmannille, joka uskoo olevansa valinnut oikean tien. Seuraavaksi hänen on harjoitettava fyysistä kuntoa ja pyrittävä tuomaan kunnia uudelle joukkueelle. Loppujen lopuksi Barcelona käytti myös paljon rahaa ja työvoimaa ostamaan hänet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *