David de Gea päätti seurata Manchester Unitedin nousevan

Manchester Unitedin korkea palkkojen laajennus David de Gea, 375 tuhatta kiloa viikossa palkka kosketti häntä jälleen kerran, jotta hänellä olisi Manchester United pelipaita. David de Gea aloitti kaikki 38 Premier League -peliä viime kaudella, keskimäärin 3,2 säästää per peli, joka sijoittui neljänneksi Premier Leagueissä 122: lla. Myös hänen palkankorotuksensa on kyseenalaistettu, ja David de Gea 28: n odotetaan uudistavan sopimuksensa viiden vuoden ajan. Hänen ikänsä kasvaa. Olisiko hän yhtä vahva kuin koskaan?

Manchester United on tunnettu korkeasta palkastaan. Valitettavasti pelaajien mahdollisuudet ovat aina pettymys ja niillä ei ole odotettuja tuloksia. David de Gea ei ole paras maalivahti Premier Leagueissä Manchester Unitedille, mutta hän on Manchester Unitedin paras pelaaja. Tällä hetkellä, jos David de Geaa ei uusita, Manchester United ei ehkä löydä parempaa maalintekijää viime vuosina. David de Gea on ollut Manchester Unitedin kanssa yli kahdeksan vuotta, ja maalivahti pelipaidat jalkapallo ovat hänelle emotionaalisia. Manchester United on taantumassa ja kannattaa pysyä heidän kanssaan kasvaa yhdessä. Mitä Manchester United tarvitsee nyt, ovat pelaajia, jotka ovat uskollisia tiiminsä pitkään arvostetuille uskomuksille. Uskomme, että yhdessä tekemämme ponnistelut tekevät joukkueesta nousevan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *