Abdou Diallon vartijan lähtöpiste

Paris Saint-Germain ilmoitti virallisesti, että Dortmundin puolustaja Abdou Diallo oli liittynyt klubiin viiden vuoden sopimuksella, jonka siirtomaksu oli 32 miljoonaa euroa. Hän on iloinen voidessaan itse käyttää Paris Saint-Germain pelipaita ja toivoo osallistuvan tähän joukkueeseen.

Abdou Diallo ilmestyi äskettäin Prince’s Park -stadionille kädessään nro 22 pelipaidat jalkapallo ja hymy kasvoillaan, joka antoi hänelle lämpimän luottamuksen. Abdou Diallo, 23, valittiin Ranskan nuorisojoukkueen kapteeniksi erinomaisen suorituskyvyn parissa. Pariisin Saint-Germainin valmentaja Thomas Tuchel näki erilaisen sitkeytymisensä ja vastuuntuntoaan ja päätti antaa hänen liittyä joukkoon keskeisenä puolustajana. Abdou Diallo on onnellisin asia, jota muut arvostavat ja tunnustavat. Sitä ennen hän oli pelannut pääasiassa lainaa, ja hänen mahdollisuutensa pelata oli rajallinen. Nyt kun hän liittyy tiimiin virallisesti, hän voi työskennellä kovasti jalkapallon unelmansa puolesta.

Paris Saint-Germain on korkean tason ja aggressiivinen tiimi Abdou Diallo mielessä. Se on tiimi, jonka hän haluaa liittyä. Hän haluaa kasvaa niin kovaksi kuin joukkuehenki ja näyttää sinulle uuden vartijan Abdou Diallo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *