Tottenham Hotspur-pelaajat

Tottenham Hotspur menetti Liverpoolin tämän vuoden Mestarien liigan finaalissa, joten Tottenham Hotspur oli tietoinen joukkueen puutteista ja alkoi puhdistaa sisäiset pelaajat. Ensimmäinen asia on myydä pelaajia, jotka ovat hyödyttömiä joukkueelle. Wingers Kieran Trippier ja Danny Rose ovat Tottenham Hotspurin suosituimmat hylkääjät. Kieran Trippier on löytänyt seuraavan tiiminsä Atletico Madridin ja Tottenham Hotspur pelipaita ei ole enää arvostettu. Joukkue ei arvostanut häntä eikä hänen tarvitse pysyä.

Danny Rose ei ole löytänyt oikeaa klubia iän ja rodullisen syrjinnän vuoksi. Mutta hänen vahvuutensa on tunnustettu, ja tänä vuonna hän teki sen Mestarien liigan finaaliin Tottenham Hotspurille. On sääli, että klubit suosivat nykyään nuoria tulokkaita ja toivovat voivansa hyödyntää nuoria voimiaan.

Tottenham Hotspurin tärkein ongelma on tällä hetkellä pitää Christian Eriksen, joka lähetti viestin Mestarien liigan finaalin jälkeen, että hän halusi vaihtaa pelipaidat jalkapallo. Real Madrid on aina ollut tiimi Christian Eriksen haluaa mennä, mutta on sääli, että Real Madrid ei ole vielä päättänyt hyvästä ehdokkaasta. Christian Eriksen on yksi Tottenham Hotspurin suurimmista pelaajista ja on myös arvostettu ja käytetty valmentajien käytössä. Itse asiassa, jos hän pysyy Tottenham Hotspurissa, se on myös hyvä mahdollisuus. Ei tarvitse mennä tiimiin, joka ei välitä sinusta ollenkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *