Atl TICO de Madridin uusi jalkapallojoukkue

Atl TICO de Madrid voitti Numancia 3-0 lämmittelyssä, ja sekä puolustava että loukkaava esitys oli erinomainen. Atl TICO de Madrid toi tänä kesänä kahdeksan pelaajaa, kaikki yllään Atlético Madrid pelipaita, ja Saponzic ja Felipe saivat jokaiselle maalin joukkueelle. Pelaajien välisen yhteistyön tahti on edelleen hyvin hiljainen, eikä toista puolta ole hyökännyt niitä.

Atl TICO de Madrid, vuoden merkittävin Jopono F LIX -pelaaja, käytti myös peliinsa nro 7 – pelipaidat jalkapallo. Pelin 27. minuutissa hän putosi ensimmäisestä näyttelystä, koska hän ei voinut jatkaa peliä oikean lonkan vamman takia. Tämä oli Jopono F lixin ensimmäinen peli, joka lopetettiin loukkaantumisen vuoksi. Hän oli liian nuori ja ohut kiipeämään helposti, kun hän putosi. Atl TICO de Madridin ensimmäinen peli näki aivan uuden voiman. Vaikka jotkut päättivät jättää joukkueensa, Diego Simeonen visio valita pelaajat oli ainutlaatuinen. Valmentajilla ei koskaan ole hyviä pelaajia. Niiden suurempi ilo on löytää ja kehittää uusia mahdollisia toimijoita. Valmentajat ovat siis harvinaisia ​​opettajia ja löytäjiä pelaajille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *