Leroy Sanen ja Manchester Cityn tarina

Manchester City voitti Gerrardin 6-1 eilen. Vaikka Leroy Sane on huhuttu lähteä Manchester Citystä, hän on voittanut kaksi tavoitetta joukkueelle Manchester City pelipaita. Pelaajien on noudatettava omia periaatteitaan ja pelattava kovasti joukkueilleen, mikä on kunkin pelaajan psykologinen laatu.

Leroy Sanin jalkapallostyyli on perinteisempi ja yksinkertaisempi, ei liian monta upeaa tavoitetta, mutta se on kaikkein hyödyllisin tavoite-strategia. Juoksu on hänen vahvuutensa. Super-juoksukyky voi aina muistaa ihmiset muistamaan pyörremyrskyn taitojaan. Se johtuu siitä, että Bayern Munich on löytänyt vahvuutensa ja on aina halunnut allekirjoittaa Leroy Sanen joukkueensa siipimiehenä. Leroy Sane aikoo lähteä Manchester Citystä, mutta liittyminen Bayern Müncheniin on edelleen mysteeri. Tämä peli osoitti meille, että Leroy Sane haluaa edelleen pysyä Manchester Cityssä, hän etsii aina pelipaidat jalkapallo silmiin silmiinsä, kun hän voittaa tavoitteita. Manchester Cityn valmentaja myös vaalia Leroy Saneä ja toivoo voivansa jäädä. Mitä tapahtuu näiden kahden välillä? Yhdessä odotamme Leroy Sanen parasta päätöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *