Tavoite kentällä

Kylian Mbappe osallistui ottelua edeltävään tiedotustilaisuuteen Shenzhenissä, Kiinassa, ja kiinalaiset fanit ottivat sen lämpimästi vastaan. Kylian Mbappe –merkitys pelipaidat jalkapallo avulla fanit siirrettiin kyyneliin. Kylian Mbappe on ihailtuin jalkapalloilija kiinalaisten nuorten fanien keskuudessa. Hänen jalkapallotyyli ja korkea IQ ovat uuden jalkapalloilijoiden sukupolven oppimismalleja.

Ranskan Super Cup on tärkeä peli Paris Saint-Germainille. Viime kauden tappio Stade Rennaiselle oli sääli Kylian Mbappelle. Joten Kylian Mbappe on voitettava tämä pokaali tänä vuonna joka tapauksessa. Se on kunnia Paris Saint-Germain pelipaita. Koko joukkue valmistautuu myös pelin alkuun. He eivät voi menettää toista kertaa. Kylian Mbappe palaa takaisin Pariisin Saint-Germainiin harjoittelemaan ja valmistelemaan peliä lehdistötilaisuuden jälkeen. Hän on niin vastuullinen jalkapalloilija. Voittaakseen Pariisin Saint-Germainin hän yritti paljon. Parantaakseen taitojaan, Kylian Mbappe juoksee ja ampuu palloa kentälle uudestaan ​​ja uudestaan. Tavoite kentällä, kenties pelaajien lukemattomat harjoitukset kentältä, niin täydellisen tavoitteen ammunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *