Peli Gareth Balen ja valmentajien välillä

Real Madrid voitti Celta de Vigon 3-1 La Ligan ensimmäisellä kierroksella, ja Gareth Bale kuului ensimmäisen kierroksen 11 pelaajan joukkoon. Tämä on ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun Gareth Bale on nähty aloittelijoiden joukossa. Gareth Bale oli hylätty pelaaja Real Madridissa kesällä, ja siirto-aselepoista on huhuja joka päivä. Se on myös valmentajan Zinedine Zidane psykologinen hyökkäys häneen, toivoen voivansa tarjota poistuvan joukkueesta itse. Mutta Gareth Bale tykkää Real Madrid pelipaita No. 11: stä, ja hän ei halua luopua siitä. Kun hän on luopunut tilaisuudesta, hän voi aina kantaa nämä syyt. Syy siihen, miksi valmentajat eivät pidä hänestä, on hyvin selvä, ts. Heidän mielestään hän on epäpätevä. Joten paras vastahyökkäys on pysyä joukkueessa ja yrittää todistaa vahvuutesi.

Gareth Bale on enemmän kuin gepardi uudella kaudella. Selviytyäkseen ja todistaakseen itsensä hänen täytyy voittaa ja olla kaunis. Toiset eivät pidä lujuutta, mutta antavat palkintoa myös itselleen uskoville faneille. Nyt kun Gareth Bale on samalla linjalla valmentajan kanssa, paras tapa torjua valmentajaa on todistaa, että hänellä on kyky voittaa joukkueelle.

Kun henkilö löytää tavoitteen, hänellä on enemmän motivaatiota saavuttaa se. Nyt Gareth Bale on aloittanut pelin valmentajansa kanssa, mutta lopullinen tulos on vain voitto. Tässä pelissä näimme Gareth Balen upeaa nopeutta ja taitoa, ja hänen pelipaidat jalkapallo oli liotettu hänen läpi. Toivottavasti Gareth Bale suojelee itseään ottelun tapauksessa, jotta hän voi todistaa itsensä paremmaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *