Romelu Lukaku ei ole hölmö

Romelu Lukaku riisui Manchester United pelipaita ja liittyi Internazionale Milanoon. Kesäisen väärinkäytön jälkeen hän oli kyllästynyt Manchester Unitedin asenteeseen häneen. Manchester United ei välitä hänestä ollenkaan. He pelaavat häntä kuin typerys. Manchester United on myös vaikuttanut häntä kohtaan näkymättömien mediahyökkäysten edessä. Romelu Lukaku ei usko, että on tarpeen vääryyttää itseään tällä tavalla löytääkseen joukkue, joka arvostaa häntä ja pelaa kovasti, se on ihanteellinen tila, jota hän on aina halunnut.

Romelu Lukaku puki Inter Milan pelipaita -pelissä ja tunsi itsensä paljon helpommaksi koko henkilölle. Manchester Unitedissä hänellä oli liian paljon paineita keskittyäkseen pelaamaan hyvin kentällä. Ehkä se on minulle todella inhottavaa tilaa, enkä voi pestä itseäni valkoisena. Romelu Lukaku ja Alexis Snchez ovat Unitedin suurimpia kielteisiä vaikutteita kesällä. Nyt kun Romelu Lukaku on vapaa, liittyykö Alexis Snchez Internazionale Milanoon?

Joukkueen menestys on erottamaton pelaajien ponnisteluista, ja jos joukkue ei pidä pelaajia, se menettää suosionsa. Pelaajilla on sydän työskennelläkseen on joukkueen huolenaihe ja tuki, joten ihmisten sydän on koko joukkueen olennainen jalkapallohenki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *