Kilpailu Arsenalin ja Liverpoolin välillä

On yllättävää, että Arsenal voi voittaa Valioliigan peräkkäin uudella kaudella. Tämän kesän jälkeen Arsenal on ilmoittanut, että heillä ei ole rahaa rekrytoida muita pelaajia varojen puutteen vuoksi. Premier League -siirron viimeisinä päivinä rekrytoitiin kuitenkin suuri joukko pelaajia. Arsenalin viime vuoden tappio esti heitä pelaamassa Mestarien liigan. On kuitenkin kiitettävää, että vaikka joukkue ei voittanut tiettyä kunniaa. Mutta kesänä heidän veteraanimiehensä kaikki valitsivat Arsenal pelipaita jatkaakseen joukkueen pelaamista ja yrittääkseen pelata kovasti seuraavasta kaudesta.

Arsenal ei pettynyt kaikkia uuden kauden alussa ja ovat voittaneet peräkkäin. Huomenna Arsenal ja Liverpool pelaavat ottelun Anfield-stadionilla, jotka molemmat ovat voittaneet kaksi ensimmäistä kierrosta. Anfield Stadium on stadion, jossa Liverpool voittaa usein otteluita. Arsenalille Anfield-stadion on menettänyt seitsemän vuotta. Liverpoolin ennätys tänä vuonna on kaikille ilmeinen. Voiko Arsenal jatkaa voittoa peräkkäin?

Liverpool pelipaita on ostanut useita faneja tänä vuonna, koska Liverpool-jalkapallon henki rohkaisee heitä elämään. Aikaisemmin Arsenalin jalkapallon henki vaikutti myös tuon sukupolven ajatteluun elämästä. Saako Arsenal takaisin kunnian luottamuksen? Jos Arsenal voi voittaa tämän pelin, se on eniten luottamusta kesällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *