Vilkas ja iloinen omelu Lukaku

Internazionale Milano voitti Leccen 4-0 voittaakseen Serie A: n ensimmäisen pelin uuden kauden ensimmäisen kierroksen viimeisessä pelissä. Internazionale Milanon uudet rekrytoijat tänä vuonna ovat varsin hyviä. Vaikka kentältä puuttuu edelleen hiljaista ymmärrystä, ne ajavat paremmin ajassa. Se oli ensimmäinen kerta, kun Romelu Lukaku ja Stefano Sensi olivat käyttäneet Inter Milan pelipaita ja maalin.

Romelu Lukaku on jalkapalloilija, joka rakastaa jalkapalloa. Hän on valmis luopumaan monista asioista jalkapalloa varten. Hän liittyi Manchester Unitediin, koska valmentaja ei arvostellut häntä eikä voinut pelata vahvuuksin. Mutta hän on halukas jatkamaan kovaa harjoittelua Manchester Unitedille toivoen parantaa tasoaan. Romelu Lukaku päätti olla hiljaa julkisen mielipiteen edessä, toivoen, että joukkue selventää tosiasiat itselleen. Valitettavasti Manchester United ei välittänyt hänestä ollenkaan. Romelu Lukaku ymmärsi yhtäkkiä oman kohtalonsa. Hänen on löydettävä ulospääsy itselleen ja joukkueelle, joka osaa välittää hänestä. Muuten hän olisi pahoillani lupauksesta, jonka hän antoi sydämeensä sillä hetkellä, kun hän pani pelipaidat jalkapallo ja syntyi jalkapalloa varten.

Internazionale Milanossa näimme jälleen vilkkaan ja iloisen Romelu Lukakun. Juoksee vapaasti kentällä voittaaksesi joukkuetovereilleen ja itselleen tavoitteita. Jalkapallo itsessään on onnellisuuden ja ystävyyden urheilua. Sen avulla voimme oppia, että yhtenäisyys on voimaa, ja työskennellä yhdessä tavoitteen saavuttamiseksi. Ihmiset ovat paitsi yksilöiden olemassaolo, myös roolien tukemisen tärkeys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *