Jalkapallon pelaamista onnellisena kutsutaan jalkapalloilijaksi

Alexis S nchez päätti lopulta aloittaa Manchester United pelipaita ja löytää sopivamman joukkueen jalkapallouransa varten. Kukaan pelaaja ei halua päättää olla pelamatta jalkapalloa korkeasta palkasta. Jalkapallo on heidän ammattinsa ja elinikäisen harrastuksensa. Joten useammin kuin ei, pelaajat vaaliavat mahdollisuutta pelata kentällä. Kuinka onnellinen on pelata hyvää jalkapalloa kentällä.

Jalkapallon pelaaminen lapsena on todellinen ystävyys ja onnellisuus. Tuo viattomuus, taistelu ja yhtenäisyys ovat vain lopullista voittoa. Kun pelaajat kasvavat neuvottelu siruiksi, jalkapallo ei ole enää puhdasta. Muistan, että 16-vuotias Lionel Messi oli pukeutunut Barcelona pelipaita kentällä, vaikka hän epäonnistui. Mutta hänen rakkautensa jalkapallo, pelata jalkapalloa kentällä, voi tehdä hänestä onnellinen halu juoksua. Tuolloin Lionel Messin viaton hymy roikkui aina satunnaisesti hänen kasvonsa. Nyt hänellä ei ole ollut tällaista hymyä jo pitkään.

Jalkapallon pelaamisen tulisi olla onnellinen asia, joten pelaajien ei tulisi päättää luopua itse jalkapallon tarkoituksesta joidenkin ulkoisten tekijöiden vuoksi. Kun Alexis Snchez taisteli maansa puolesta Americas Cupissa, hän todennäköisesti tajusi, että hänen ei pitäisi luopua jalkapallasta. Hänen oli löydettävä seuraava paikka jalkapalloille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *