2019 paras maalivahti Alisson

Liverpool Alisson, UEFA: n vuoden paras maalivahti, valittiin vuonna 2019. Vaikka hän ei ole vielä toipunut, pokaali on hänelle liian tärkeä, ja hänen on kunnioitettava sitä henkilökohtaisesti. Se oli Alissonin ensimmäinen kerta voittaa UEFA: n paras maalivahti. Heti kun hän hyväksyi palkinnon, hänet siirrettiin kyyneliin ja katsottiin nähdäkseen fanien pitävän nro 1 Liverpool pelipaita.

Alisson piti kuusi puhdasta arkkia viimeisen kauden Mestarien liigassa ja kahdeksan säästää finaalissa. Ja viimeisessä pelissä Tottenham Hotspur ei saanut maalia, ja Liverpool voitti Mestarien liigan. Alisson on välttämätön tekijä Liverpoolin voitossa. Hän puolustaa joukkueen viimeistä puolustuslinjaa ja antaa muiden pelaajien keskittyä enemmän vastustajiensa tavoitteisiin. Hänestä on tullut Mestarien liigan historian kaikkein maalivahti pelastamaan ja nolla vastustajia, voittaen korkeamman kunnian hänen pelipaidat jalkapallo.

Entinen jalkapallo maalivahti Petech jäi eläkkeelle ja on nyt Alissonin aikakaudella. Toivottavasti hän voi suojautua ja tehdä loistavampia saavutuksia auttaakseen Liverpoolia voittamaan Mestarien liigan uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *