Mario Mandukic on poissa Juventus-Mestarien liigan luettelosta

Juventus ilmoitti Mestarien liigan luettelon kaudelle 2019-20. On valitettavaa, että Mario Mandukibi, joka on hiljaa työskennellyt joukkueelle, kukistettiin. Mario Mandukiev aloitti Juventus pelipaita käytön vuonna 2015, ja hän on aina ollut joukkueen päävoima, auttaen joukkuetta voittamaan enemmän voittoja. Suuri syy hänen tappioonsa tällä kertaa voi olla, että hän ei saanut monta maalia. Mario Mandukic ei ole voittajatyyppinen pelaaja, ja hänen tarkoituksensa on auttaa joukkuetta voittamaan lopullinen voitto.

Kun Juventuksen uusi valmentaja aloitti virkaansa, Mario Mandukiev ei sopeutunut taktiseen järjestelmäänsä, vai muista syistä? Mario Mandukic on ollut penkillä uuden kauden alusta lähtien. Yhdessäkään näistä peleistä hänet ei pelattu. Vain istuessaan hiljaa istuimellaan hän katseli joukkuetovereidensa laittavan pelipaidat jalkapallo ja valmistautuvan pelaamaan. Kuinka tuskallinen on, että eteenpäin menee yhtäkkiä mahdollisuus ajaa.

Mario Mandukidic, 33, on kova pelaaja, jolla on vakaa mentaliteetti. Hän voi luopua henkilökohtaisesta kunniasta joukkueen voitosta. Nykyään jalkapallossa on vähemmän tällaisia ​​ihmisiä, ja pelaajat ovat kiinnostuneempia henkilökohtaisista tiedoista. Tiedot ovat todisteita pelaajien voimasta, mutta henkilökohtaista kunniaa ajatellen älä unohda, että olet ryhmä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *