Raha ei voi koskaan ostaa todellista onnellisuutta sydämestäsi

On kiistatonta, että Liverpool on saavuttanut Virgil van Dijkin uran huipun. Viime päivinä Liverpool on korottanut viikkotason palkkansa 200 tuhanteen puntaan, kun se allekirjoitti uudelleen Virgil van Dijkin. Henkilöstön ulkopuolella keskusteltiin vertaamalla Virgil van Dijkin palkkaa, ja hänestä tuntui, että hänen arvo ylitti nykyisen viikkopalkan. Virgil van Dijk haluaa käyttää Liverpool pelipaita ja liittyminen Liverpooliin on hänen paras valinta. Pelaaja valitsee hänelle sopivan jalkapallojärjestelmän tuodakseen suurimman etunsa täyteen peliin, kun taas palkka on vain palkinto työstään, ja elämänsä todellinen voittaja on kyetä tekemään oma jutunsa onnellisina.

Virgil van Dijk ei menettänyt tietään edessään olevan kunnian vuoksi. Päättäväinen pelaaja on harvinainen lahjakkuus. Ajattele Manchester Unitedin korkeasti palkattuja pelaajia, jotka päättivät käyttää Manchester United pelipaita rahan vuoksi. Loppujen lopuksi he menettivät tulevaisuuden ja onnellisuuden lähteen. Joten Virgil van Dijk tietää hyvin, että jalkapallo tuo hänet, ja hänen pitäisi pystyä pelaamaan jalkapallopeliä onnellisina hänen kaltaistensa kanssa. Liverpool ei ole yhtä hyvin palkittu kuin muut seurat. Virgil van Dijk on jo joukkueen korkein pelaaja.

Virgil van Dijkin jalkapallo-henkinen arvo on hänen pyrkimyksessään arvoon unohtamatta alkuperäistä unelmaansa. Miksi tavallinen Liverpool-joukkue voitti Mestarien liigan? Se johtuu siitä, että pelaajien henki ja yhtenäisyys tekevät heistä poikkeuksellisen joukkueen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *