CRISTIANO RONALDO teki neljä maalia maajoukkueelle

Portugali voitti Liettuan 5-1 Euro 2020 Cupissa ja CRISTIANO RONALDO teki neljä maalia päivittääkseen maajoukkueensa ennätyksensä Portugali pelipaita. CRISTIANO RONALDO osoittaa itsenäistä pelaajaa, jonka fyysinen energia on iästä riippumaton. Hän on edelleen nuori ja energinen. Portugali on voittanut kaksi perättäistä eurooppalaista alustavaa ottelua, ja tänä vuonna heillä on suuria odotuksia voittaa mestaruuden.

Jopono Flix, joka vain käytti Atlético Madrid pelipaita Jersey tänä vuonna, esiintyi myös maajoukkueessa. Vaikka hän epäonnistui maalin tekemisessä, hän meni hyvin koko pelin ajan. Nuorena hänet on valittu maajoukkueeseen, joka on harvinainen mahdollisuus käyttää. Pelin jälkeen Jopono Flix näytti olevan hieman pettynyt, kun epäonnistui maalintekoa.

Portugalissa on kykyjä sukupolvesta toiseen. CRISTIANO RONALDO on voittanut maan kunniapalkinnon. Lisäämällä CRISTIANO RONALDO, Portugali on osoittanut korkeaa suorituskykyä viime vuosina. Toivon, että Jopono Flix voi opiskella kovasti CIRISTIANO RONALDO: n kanssa maajoukkueessa ja olla upea jalkapalloilija, jotta Portugalin jalkapallohenki voidaan periä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *