Erilaiset upeat Mestarien liigan ensimmäinen taistelu

Tämän vuoden Mestarien liigan ryhmäottelu on todella erilainen kuin aiempina vuosina. Liverpool, Barcelona, ​​Inter Milan ja Chelsea eivät voittaneet. Ehkä se johtuu siitä, että he kaikki halveksivat vastustajiaan, mutta vastustajat ovat valmistautuneet hyvin tämän ottelun voittoon. Vaikka kuuluisat joukkueet eivät saaneet maalin ensimmäisessä ottelussa, Mestarien liiga on pitkäaikainen taistelu, ja kaikki on vasta alkanut.

Kaikkein pettymys näihin peleihin oli Liverpoolin puolustaja Virgil van Dijk. Toiset kopioivat hänet, mutta epäonnistuivat vastaamaan vastahyökkäykseen. Viime kauden Mestarien liigan Liverpool pelipaita, voitko jatkaa tittelin voittamista? Yllättävintä on, että FC Red Bull Salzburg 6-2 voitti Genkin. Erling Braut Haland käytti 19-vuotiaana ensimmäistä kertaa Mestarien liigan pelipaidat jalkapallo. Hän teki ensimmäisen maalin Mestarien liigassa, mikä oli turnauksen ensimmäinen hattu-temppu.

Jotkut ihmiset ovat syntyneet vahvoina, ja monet muut ihmiset ovat kuningas, jonka on kuljettava kerros kerrallaan kantapään vakauttamiseksi. Joten älä aliarvioi joitain joukkueita, heillä on myös todellisia jalkapallon mestaria. Aivan kuten Liverpool oli pieni joukkue, se on kasvanut nykyiseen kokoon. Valmentajan ainutlaatuinen visio tekee joukkueesta erilaisen jalkapallo-tyylillä, ja se on myös joukkueen tulevan voiton kynnyksellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *