Arsenal tarvitsee vielä aikaa kasvaa

Tänä vuonna Arsenal jätti Mestarien liigan ja meni kaikki hyökkäämään Europa Liigaan. Arsenal voitti Frankfurtin 3-0 Europa League -ryhmän F ensimmäisellä kierroksella. Tällä kertaa Pierre-Emerick Aubameyangin tavoite voitti sen sijaan, että se tuhlaaisi pisteet kunnia kuten viime kerralla. Arsenalin voitto johtui myös uusien pelaajien avusta, joten peli sai ensimmäisen voiton.

Tämän vuoden Arsenal pelipaita ei ole yhtä hyvä kuin aiempina vuosina lähinnä suorituskyvyn heikentymisen vuoksi. Tämän päivän Arsenal ei ole enää sama joukkue kuin ennen. Useimmiten he vastustajat voittavat heidät. Tällä hetkellä kaikki uudet pelaajat ovat noin 20-vuotiaita nuoria. Harjoittelu vuoden tai kahden ajan näkee, voivatko ne saada joukkueen nousemaan uudestaan.

Joukkueen voitto sisältää valmentajia, pelaajia ja taktiikoita, jotka ovat välttämättömiä. Näissä olosuhteissa Arsenalin ei ole tarkoitus tehdä paljon viime vuosina. Arsenal tarvitsee aikaa asettuakseen ja pelaajat tarvitsevat aikaa kasvaa. Kun aika on kypsä, pelipaidat jalkapallo on luonnollisesti suosittu kunniakseen. Pelin voiton kunnia edistää joukkueen yleistä tehokkuutta ja parantaa siten joukkueen omaa tasoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *