Liverpool vastasi hyökkäyksen yleiseen mielipiteeseen voitolla pelissä

Kukaan joukkue ei voi voittaa Mestarien liigan, Liverpool voi voittaa mestaruuden on tietty vahvuus. Media ilmoitti viimeisestä tappiosta kaikenlaisissa häiriöissä, mutta onneksi se ei vaikuttanut Liverpool-pelaajien mentaliteettiin. Liverpool voitti Chelsean 2-1 Premier League -sarjan kuudennella kierroksella ja voitto hyökkäsi mediaan. Liverpool pelipaita on edelleen todiste voimasta, punainen intohimo ja veri ovat aina taistelussa.

Chelsean epäonnistumisesta tässä pelissä on tullut historian merkki, fanit ovat myös hylänneet Chelsea pelipaita. Chelsea hävisi 13 maalia kuudessa peräkkäisessä sarjassa Premier League -pelissä. Tappio ei ollut koskaan tapahtunut. Pelin voittamiseksi kaikki Chelsean pelaajat työskentelivät ahkerasti luodakseen mahdollisuuksia maalille ohittamalla pallon. Valitettavasti heidän vastustajansa ovat Liverpool ja heidän vahvuus on edelleen jonkin verran erilainen. Chelsean rohkeus tehdä maali vahvaa vastustajaa vastaan ​​on kuitenkin myös rohkaisevaa.

Liverpool ja Manchester City eivät ole vaihtaneet paljon pelaajia tällä kaudella, joten heidän vahvuutensa pysyvät ennallaan. Arsenal, Chelsea, pelaajien siirron vuoksi, joten he tarvitsevat aikaa sisäänjoutumiseen. Valmentajat ja pelaajat kokonaisuutena ovat tuolloin joukkueen todellinen vahvuus pelaamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *