Lionel Messi on voittanut ihmisten tuen

Lionel Messin pelaajien sanomien rohkaisemana Barcelona voitti Villarrealin 2-1 La Ligan kuudennella kierroksella. Lionel Messi loukkaantui jälleen harvinaisen voitonsa vuoksi. Voiko hän silti käyttää Barcelona pelipaita ja ilmoittautua otteluun? Tiukka ottelu, kunkin liigan alku, niin että monet pelaajat ovat vähän heikkoja. Fyysisen väsymyksen tilassa loukkaantuminen on erittäin helppoa tapahtua, ja kun se on loukkaantunut, se on ajanhukkaa.

Antoine Griezmann laukoi suoraan kulmapotkusta ja teki joukkueelle maalin. Se oli ensimmäinen täydellinen ottelu hänelle ja Lionel Messille, ja Antoine Griezmann oli innostunut. Maalin saatuaan hän halasi Lionel Messiä ja käytti mielellään samaa pelipaidat jalkapallo kuin idoliaan. Lionel Messi on kapteeni ja hän pyrkii auttamaan pelaajia läpimurtoissa. Koska Lionel Messi muistaa sydämessään aina Barcelonan jalkapallon hengen. Joukkue on tärkein tapa periä Barcelonan jalkapallon henki.

Barcelonan pelaajat eivät ole saavuttaneet toivottuja tuloksia, ja valmennusjärjestelmä ei ole vielä päässyt sopimukseen pelaajien kanssa. Barcelona voitti tällä kertaa vain yhden pelin, ja he tarvitsevat enemmän säätöjä, jos haluavat voittaa enemmän pelejä. Lionel Messi ei ole enää 18-vuotias, ja Barcelona tarvitsee uutta voimaa tilanteen palauttamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *