Mitä CRISTIANO RONALDO tarkoittaa Juventukselle?

Juventus’record ei ole muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana. Uskottiin, että lisäämällä CRISTIANO RONALDO, joukkue voittaa Mestarien liigan kuten Real Madrid. Real Madridin vetäytyminen CRISTIANO RONALDOsta on tuonut joukkueen takaisin entiseen osavaltioonsa. Mutta CRISTIANO RONALDO on käyttänyt Juventus pelipaita nuoremman kerran, koska se ei ole tuonut Juventuksen ja Real Madridin aikakautta. Joukkue on aina kolminaisuuden organisaatio. Valmentajat, pelaajat ja taktiikat ovat välttämättömiä. Kuinka Juventus voi voittaa lopullisen voiton, kun on vain yksi CRISTIANO RONALDO?

Tänä vuonna Juventuksen uusi valmentaja, Maurizio Sarri, suunnittelee taktiikkaa CRISTIANO RONALDO: n ympärille sen sijaan, että käyttäisi uusia pelaajia joukkueen eri tyylien läpi. Maurizio Sarri on aina ollut konservatiivinen valmentaja, joten Mestarien liigassa ei ole tapahtunut juurikaan muutosta. Maurizio Sarri ei tiennyt kuinka käyttää uusia jäseniä, vaan asetti he vain penkille. Ajaxin Atthijs de Ligt muutti Juventusiin, ja toistaiseksi hän on vain muutaman kerran käyttänyt pelipaidat jalkapallo kenttäpelaamatta pelaamalla suurta roolia.

Juventus on perinteinen jalkapallojoukkue, jolla on pitkä historia. Joukkue keskittyy pelaajien luonteeseen, joten Juventuksella on vähemmän riitoja. Onko Juventuksen CRISTIANO RONALDO -yrityksen hankkiminen ryhmän edistymistä vai uudistuksen epäonnistumista? Joku sanoi: Juventus ilman CRISTIANO RONALDO näyttää enemmän joukkueelta, joka työskentelee yhdessä taistellakseen loppuun asti. En tiedä luuletko niin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *