Taistelu Serie A -statuksesta on alkamassa

Inter Milan aikoo pelata Juventusta ja häviää yhdellä pisteellä Barcelonaa vastaan. Inter Milan on tällä hetkellä Serie A: n ykkönen. Voivatko he voittaa Juventuksen? Viimeisessä pelissä näimme, että Inter Milanin vahvuus ja Barcelona ovat yhtä suuret, lopullinen voitto tai häviö on vain vähän huonoa onnea. Vaaleanvihreä pelipaidat jalkapallo näyttää nuorekkaalta Inter Milan -pelaajilla. Pelaajien vahvuus tänä vuonna on melko hyvä. Se riippuu siitä, mitä valmentaja on suunnitellut.

Juventus on nimi Serie A, ja joukkueen asema on ollut kaukana eteenpäin. CRISTIANO RONALDO: n liittymisen jälkeen joukkue on pelaajien tavoite. Koska tämän vuoden valmentaja vaihtuu, mutta jotkut erinomaiset pelaajat eivät saa mahdollisuutta pelata. Juventuksen ennätys on pudonnut dramaattisesti, ja pelaajilla, jotka juuri kesällä pukeutuivat Juventus pelipaita, ei ole ollut enemmän mahdollisuuksia pelata. Varsinkin Matthijs de Ligt, en tiedä pahoitteliko liittymistään Juventukseen?

Millaista kilpailua Inter Milan ja Juventus pelaavat tappavaa vihollista vastaan? Kuka on todellinen ensimmäinen Serie A: ssa, näemme seuraavassa pelissä. Fanit eivät voi odottaa tuloksen näkemistä. Menettääkö Inter Milan pelin kuten Barcelona? Voiko CRISTIANO RONALDO pelastaa Juventus’cordin? Aikooko hän kääntää pisteet kuin Lionel Messi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *