Matala näppäin on pelaajien todellinen laatu

Paris Saint-Germain on ensimmäinen joukkue Ranskassa, ja pelaajan uutisia päivitetään jatkuvasti. Neymar pysähtyi loukkaantumisen vuoksi, mutta Kylian Mbappé alkoi siirtyä uutisiin. Barcelona ja Real Madrid kilpailevat tähden lisäämisestä. Kylian Mbappén Pariisin Saint-Germain-sopimus päättyy ensi vuonna. Huhutaan, että hän ei käytä Paris Saint-Germain pelipaita. Hän ei vastannut erityistilanteeseen, mutta Pariisin Saint-Germainin hype oli liian kova.

Neymarilla oli myös erilaisia ​​hypejä aiemmin, mutta lopulta yöpyi Pariisin Saint-Germainissa. Hyvän pelaajan tulisi keskittyä pallopeleihin, eikä jatkuviin uutisiin, kuten näyttelijä. Kylian Mbappé tällä kertaa, koska Mestarien liigan Pariisin Saint-Germain 5-0 voitti Club Brugge K.V: n, ja sitten hän teki maalin maajoukkueelle. Ilmeiset tiedot tekivät hänestä kaiken parhaan, ja hän oli suosittu myös esimiesten keskuudessa. Ylemmät toivoivat, että Kylian Mbappé pukeutuisi heidän pelipaidat jalkapallo.

Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat hitaasti hiipuneet omista kyvyistään vanhetessaan. Uuden sukupolven voima on myös noussut esiin, kuten Kylian Mbappé, João Félix jne. Ovat uuden fani-sukupolven idolipelaajia. Heidän vahvuutensa todella kasvaa nopeasti. Tämä on urheilutaito, joka on siirretty sukupolvelta toiselle jalkapalloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *