Ousmane demb é L é: n puutteellinen itsetuntoisuus antoi joukkueelle tappion

Mestarien liigan ryhmäottelussa Barcelona veti 0-0 kotona sk Slavia Prahan. Tällaisten vastustajien edessä Barcelona epäonnistui voittamaan, mikä on todella joukkueen vahvuuden heikentyminen. Tässä pelissä Ousmane demb é L é: n esitys loukkasi täysin Barcelona pelipaita -palkinnon kunniaa, ja koko peli oli kauheaa sekä ohittamisessa että ampumisessa. Lopulta valmentaja ei nähnyt toivoa Ousmane demb é L é: stä, joten hän vaihtoi hänet suoralle ansu Fatille.

Ousmane demb é L é on omien syidensä vuoksi ilmeisesti kohdannut monia ongelmia esiintyessään kentällä. Uhkea Ousmanen demb é L é ei ole vielä hyväksynyt muistutuksia ja ohjeita muilta, ja nuori vastaa ennemmin tai myöhemmin toiminnastaan. Kilpailussa Lionel Messi opetti häntä noudattamaan kerta toisensa jälkeen joukkueen järjestelyjä. Valitettavasti hän on liian egoistinen voittaakseen suoraan.

Barcelonan pelaajat ovat siinä toivottomuuden tilassa, että Lionel Messi yksin ei voi lopettaa 11 peliä. Kun Lionel Messi epäonnistui maalin tekemisessä pelin lopussa, hän katsoi pettyneenä. Kapteenina hän ei pystynyt edes hallitsemaan Ousmane demb é L é: tä. Kun ajatellaan Barcelonan seuraavaa ottelua, Lionel Messi katsoi taaksepäin ansu Fatin pelipaidat jalkapallo ja toivoi vilpittömästi, että nämä nuoremmat sukupolvet voisivat periä Barcelonan jalkapalloilun ja voittaa kunnian joukkueelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *