Koko joukkueen hiljainen ymmärtäminen on vahvin vahvuus

Kauan odotettu keskittymispeli on ohi, ja liverpool3-1 voitti Manchester Cityn. Punaiset eivät petä faneja ja nauttivat silti voitosta. Viime vuoden Premier League -mestari sai Manchester Cityn, ja tämän vuoden Liverpoolin tavoitteena on voittaa Premier League Champions League. Jokaisen joukkueen tulisi oppia Liverpoolin rohkeudesta ja rohkeudesta. Heidän pelipaidat jalkapallo ovat seuranneet voiton edustajat viime vuodesta.

Tässä kovassa kilpailussa Liverpool on hyvin valmistautunut taistelemaan. Pian pelin alkamisen jälkeen Liverpool aloitti hyökkäyksen aggressiivisesti murtaamalla Manchester Cityn puolustuslinjan voittaakseen maalin. 13. minuutilla Mohamed Salah (Liverpool) seurasi otsikkoa ja teki uuden maalin. Manchester Cityn pelaajat ovat edelleen liian huolimattomia, ehkä siksi, että Manchester Cityn pääpelaajat loukkaantuvat ja jäävät eläkkeelle tänä vuonna, mikä tekee joukkueen vahvuudesta hieman heikomman. Joten kun Liverpool taisteli takaisin, Manchester City ei onnistunut pitämään tavoitetta.

Liverpoolin pelaajien hiljainen yhteistyö on nyt menestyvää, joten koko ottelun pelaajat nauttivat ottelun ajasta. Täydellinen joukkue, enemmän on tarpeen käyttää aikaa jokaisessa pelaajassa. Kun he muodostavat näkymättömän hiljaisen ymmärryksen, se on joukkueen vahvin yhtenäisyysvoima. Viime vuodesta Liverpool pelipaita-pelissä pelaavat pelaajat ovat pysyviä, joten tämän päivän menestys on seurausta heidän kokemuksestaan ​​ja yhdessä käymästään ajasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *