Häviävä peli muutti helposti Manchester Cityn

Kun Manchester City hävisi Liverpoolille 1-3 poissa kotoa, tapahtui useita negatiivisia tilanteita, sekä pelaajat että valmentajat olivat hiukan hallitsemattomia. Itse asiassa on normaalia menettää peli. Se on vain se, että Manchester City on voittanut Premier League Championship kahden vuoden ajan, ja mediayleisö ei hyväksy pudotuksen tunnetta. Manchester City ei pystynyt panemaan pelipaidat jalkapallo, koska useat tämän pelin avainpelaajat loukkaantuivat ja vetäytyivät. Sen odotetaan häviävän jopa Liverpoolin kaltaisen vahvan vihollisen edessä.

Pelin epäonnistumisen johdosta pelaajien tulee oppia tutkimaan joukkueen puutteita ja strategisia tapoja sen sijaan, että valittaisiin epärehellisistä vastustajista ja erotuomarista. Manchester City -pelaajien käyttäytyminen on tällä kertaa hieman liian äärimmäistä. Epäonnistuminen ei ole kauhea. Mikä kauheaa on, että he ovat muuttaneet mentaliteettiaan. Manchester City -pelaajat ovat menestyneet erittäin hyvin kahden viime vuoden aikana, mutta heidän on pidettävä alkuperäistä sydäntä eikä pidä olla ylpeitä joukkueen kunniasta.

Joukkueen on vaikea menestyä, ja joukkueen luopumisen onnistuminen tapahtuu hetkessä. Manchester City pelipaita edustaa faneiden mielessä sinistä vapaata taivasta, joka taistelee ihanteen ja tulevaisuuden puolesta. Entinen Manchester United, nykyinen Manchester City, myöhemmin Liverpool ja niin edelleen, toivovat olevansa joukkue, joka ei koskaan pudota seuraamaan ja kannustamaan tavallisia ihmisiä elämässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *