Antoine Griezmannin tulisi olla rohkea

Ranska voitti Albanian 2-0 eurooppalaisessa alustavassa ottelussa. Tässä pelissä Antoine Griezmann teki jälleen maalin 168 päivää myöhemmin. Hän oli innoissaan maalin jälkeen ja suuteli pelipaidat jalkapallo. Masennuksen taakka liian kauan, voiton ilo antoi Antoine Griezmannille rentoutua mielialastaan.

Antoine Griezmann on ahkera pelaaja. Barcelonan järjestelmässä hän muuttuu ja innovoi jatkuvasti. Hänellä oli tapana olla eteenpäin, mutta nyt hän voi olla puolustaja. Barcelona puuttuu tällä hetkellä puolustavan vartijan kyvystä. Vaikka vartija ei ole Antoine Griezmannin vahvuus, hän on valmis työskentelemään ahkerasti oppiakseen. Integroituminen täysin erilaiseen järjestelmään vie aikaa. Toivon, että Barcelonan fanit voivat antaa Antoine Griezmannille enemmän aikaa sopeutua.

Antoine Griezmannin suoritukset maajoukkueessa ovat edelleen erinomaiset. Ehkä se on Barcelonan peli, joka asettaa hänelle liikaa paineita, mikä saa hänet pelaamaan koko ajan hyvin. Barcelona pelipaita Antoine Griezmann käyttää sitä jo, joten älä ajattele liikaa ulkomaailmaa. Hänen tulisi säätää mieltään ja olla tarpeeksi rohkea ollakseen itsensä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *