Tottenham Hotspur -valmentaja erotettiin armottomasti

Joukko muutamaa kuukautta myöhemmin erotti Mauricio Pochettinon, joka johti Tottenham Hotspurin voittamaan Mestarien liigan kakkonen vuosina 2018-2019. Vaikka Tottenham Hotspur ei voittanut otsikkoa johdollaan, mutta monet pelaajat ovat edistyneet hänen koulutuksessaan, ja joukkueen voittoprosentti on saavuttanut 54,3%. Johtuu siitä, että mestaruutta ei voitettu ja rangaistaan ​​lähdöstä? Tai koska pelaajien välisen suhteen välittämättä jättäminen johtaa pelin suorituskyvyn huonoon laskuun.

Mauricio Pochettino on erittäin huomaavainen valmentaja, joten hän on erittäin suosittu Tottenham Hotspurin pelaajien keskuudessa. Vaikka Tottenham Hotspurin palkka ei ole korkea, monet pelaajat ovat edelleen halukkaita seuraamaan häntä Tottenham Hotspur pelipaita. Se on myös valmentajan ja pelaajan välisten hyvien suhteiden takia, että he ovat hyvin perehtyneitä Mestarien liigaan. Mauricio Pochettinon lähtö muutti monet Tottenham Hotspur -pelaajat surullisiksi ja surullisiksi siitä, että he tiesivät, ettei se ollut hänen syytä.

Kuka on seuraava valmentaja Tottenham Hotspurissa? Valmentaja on joukkueen henki, ja Mauricio Pochettino lähtee eroon Tottenham Hotspurissa. Onko Tottenham Hotspur nykyinen valmentajan aiheuttama tilanne? Kohtuullisen palkan vuoksi epäsäännöllisen tilan syntyminen johtaa kaikkien pelaajien tyytymättömyyteen. Kuinka moni heistä käyttää Tottenham Hotspur – pelipaidat jalkapallo pääpelaajia taistelemaan kovasti? Sydämen muutokset vaikuttavat tilaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *