CRISTIANO RONALDO myrsky ei ole vielä laantunut

Juventuksen ja CRISTIANO RONALDO: n kanssa tapahtunut tapahtuma menetti jälleen kerran seuraavan Serie A-pelaajan luettelon. Juventus kertoi, että CRISTIANO RONALDO ei ole parantunut hyvin, mutta voi osallistua maajoukkueeseen maalin tekemiseksi CRISTIANO RONALDO, eikö hänen ruumiinsa ole vieläkään hyvä? Ehkä Juventus-valmentaja aikoo antaa CRISTIANO RONALDOlle enemmän aikaa levätä, jotta hän voi valmistautua ensi viikon Mestarien liigan esitykseen.

Viime aikoina Cristiano Ronaldon varhaisen lähdön vuoksi on esiintynyt joukko ongelmia. On jopa ilmoituksia, että Paris Saint Germain on tarjonnut Cristiano Ronaldolle, joka vaihtaa pelipaidat jalkapallo uudestaan. Cristiano Ronaldo ei ole helppo mennä Premier League -sarjasta La Ligaan ja sitten Serie A: een. Aikooko hän todella kokeilla Ligue 1: ta uudelleen. Cristiano Ronaldo on pelaaja, jolla on rohkeutta haastaa itsensä ja asettaa jalkapallo aina elämänsä etusijalle. Koska Juventus vaihtoi valmentajan Maurizio sarrin, Cristiano Ronaldo ei ole pelannut hyvin. Cristiano Ronaldo on tehnyt vain viisi maalia 10 Serie A -ottelusta ja pitää hänen koko mentaliteettinsa myös erittäin epävakaana. Aikooko Cristiano Ronaldo ottaa Juventus pelipaita pois ja valita uuden joukkueen, vai onko kyseessä valmentajan Maurizio Sarrin taktinen salaliitto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *