Uusi valmentaja on uusi alku pelaajille

UEFA: n Mestarien liigan B-ryhmän viidennellä kierroksella 2019-20 Tottenham Hotspur voitti Ολυμπιακός 4-2. Tämä on Tottenham Hotspurin toinen peli uuden valmentajan kanssa. Molemmat pelit päättyivät voitolla. Tämän pelin voitto antoi Tottenham Hotspurille myös pääsyn seuraavalle kierrokselle etukäteen. Voiko José Mourinho todella herättää Tottenham Hotspurin elämään? Voittoon palannut Tottenham Hotspur hurrasi myös Tottenham Hotspurin faneja, ja valmentaja José Mourinho jopa vapisi kädet lasten kanssa, jotka pitivät Tottenham Hotspur pelipaita juhlimaan.

Tottenham Hotspur -pelaajat pelasivat erittäin hyvin tässä ottelussa, ja he pystyivät ohittamaan vastustajan voittaakseen pelin, kun he olivat takana 2 maalia. Kun joukkue vaihtaa valmentajia, se voi myös stimuloida joidenkin pelaajien potentiaalia. Aikaisemmat valmentajat ovat käyttäneet noita vahvoja pelaajia tavanomaisesti ja jättävät huomioimatta joidenkin uusien pelaajien koulutusmahdollisuudet. Kun uusi valmentaja astuu virkaan, uusi valmentaja seuraa kuitenkin tarkkaan kunkin pelaajan etuja ja ymmärtää pelaajien etuja parempaan asemastrategian järjestämiseen.

José Mourinho on intohimoinen valmentaja, joka riippuu hänen intohimonsa sytyttää myös Tottenham Hotspur -pelaajien sydämen. Dele Alli, joka oli pelin keskikenttäpelaaja, tuli myös yhtäkkiä intohimoiseksi ja energiseksi, antamalla maalille maalin ja avun joukkueelle. Tämä on Dele Allin mielenkiintoisin peli Tottenham Hotspuriin liittymisen jälkeen viimeisen neljän vuoden aikana. Hän on työskennellyt ahkerasti läpi koko pelin. Vaikka Dele Allin pelipaidat jalkapallo oli liotettu, hänen sydämensä oli erittäin rento ja onnellinen. Ehkä José Mourinho on Dele Allin “Bole”, joka inspiroi häntä kuin koskaan ennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *