Pelaajien älykkyys heijastui Golden Ball Awards -palkintoihin

Lionel Messi voitti kuudennen kultaisen pallopalkinnon, ja fanit ostivat hänen Barcelona pelipaita taas, mikä on tapa faneilleen tukea ja rohkaista häntä. Tässä kultapallopalkinnossa kiinnitetään enemmän huomiota pelaajien väliseen vuoropuheluun, joka voi paremmin heijastaa pelaajien älykkyyttä ja emotionaalista älykkyyttä. Lionel Messi on voittanut kuusi kultaista maapalloa. Vahvuutensa lisäksi hän on vaatimattomampi ja hillitty.

Cristiano Ronaldon poissa ollessa Lionel Messi vastasi, että hänellä oli tärkeämpi tehtävä. Ja Virgil van Dijk sanoi: onko Ronaldo todellinen vastustaja? Monet fanit surmasivat vastausta. Virgil van Dijk on aivan kuin hänen jalkapallotyyliinsä. Ehkä hän ajattelee, että Ronaldo ei ole vastustaja, mutta todellinen ystävä. Kylian mbapp é: n mukaan hänen pelipaidat jalkapallo ei ole kultaisen pallo-palkinnon arvoinen, koska kultainen pallo-palkinto on kattava arviointipalkinto, ja hän ei ole riittävän hyvä monesta näkökulmasta.

Monet ihmiset tyydyttivät Luka modrićin kultaisen pallopalkinnon voittamisesta viime vuonna, mutta hän oli riittävän rohkea kohtaamaan yleisön ja toimittaa pokaalin Lionel Messiin. Ehkä siksi, että yleinen mielipide loukkasi Luka modrićin sydäntä, hän sanoi haastattelussa, että urheilun ja jalkapallojen merkitys ei ole vain voitto, vaan myös joukkuetovereidesi ja vastustajien kunnioittaminen. Hän voi tulla luovuttamaan Lionel Messi -palkinnon tänään, koska hänen mielestään jalkapallon ydin on kunnioitus, joten hänen on onniteltava henkilökohtaisesti onnitella Lionel Messiä henkilökohtaisesti. Riippumatta siitä, mitä fanit hänestä ajattelevat, hänen on kunnioitettava ensin muita. Kultainen pallopalkinto ei ole vain vahvuuden symboli, vaan myös pelaajan laadun ruumiillistuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *