Olivier Giroudin tunteet Chelseaa kohtaan

Chelsea voitti Aston Villa 2-1 -sarjan Premier League -kauden 15. kierroksella. Noita Chelsean nuoria pelaajia kouluttaa valmentaja hitaasti joukkueeksi, joka työskentelee kovasti. Vaikka joukkueen tila ei ole tällä hetkellä kovin vakaa, Chelseasta tulee lähitulevaisuudessa voimakkaampi kaikesta näkökulmasta edistymiskyvyn kannalta.

Chelsean valmentaja Frank Lampard keskittyy nuorten pelaajien käytännön kokemukseen, joten joukkue alkaa yleensä uusista pelaajista. Valmentaja Frank Lampardin sydämessä hän koki, että vain kasvattamalla nuorta ja voimakasta jalkapallojoukkuetta Chelsea pelipaita voi voittaa Mestarien liigan uudelleen. Paras perusta täydelliselle jalkapallojoukkueelle on pelaajat, jotka leikkivät koko ajan. Kokemus ja hiljainen ymmärrys tekevät heistä näkymättömän vahvuuden.

Jokaisella valmentajalla on oma tapa valmentaa. Fanit eivät ymmärrä miksi Olivier Giroud on erittäin hyvä maajoukkueessa, mutta Frank Lampard ei vain halua, että Olivier Giroud olisi ensimmäinen pelaaja. pelipaidat jalkapallo llä päällä oleva Olivier Giroud on istunut penkillä ilman erityisiä pettymyksen tai surun ilmaisuja. Ehkä Olivier Giroudin mielessä hän auttoi joukkuetta Chelsean vaikeimmassa tilanteessa. Ja joukkueen on aika kehittää nuoria pelaajia siirtämään Chelsea voittavaan tulevaisuuteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *