Manchester United voitti Manchester Cityn

Mitä enemmän pelin takana, sitä enemmän testataan joukkueen todellinen vahvuus. Manchester City hävisi 2-1 kotona Manchester Unitedin kanssa Premier League -sarjassa tällä kierroksella, mikä oli yllätys yleisölle ja faneille. Tappio jätti myös Manchester Cityn 14 pistettä Liverpoolin taakse. Vaikuttaa siltä, ​​että Manchester Cityn mahdollisuudet voittaa tällä kaudella ovat vähäiset. Pelin lopussa Pep Guardiola katsoi Manchester City pelipaita pelaajia kentällä ja tunsi uskomattoman koskettavan päätään. Mutta hänen ilmaisussaan ei ollut liiallista surua, vain sellaisia ​​ajatuksia, joita ei voitu ymmärtää.

Manchester United -pelaajat todella voittivat joukkueen voiton tällä kertaa. He eivät ole voittaneet Manchester Cityä pitkään aikaan. Kahden viime vuoden aikana Manchester City on ottanut pois Manchester Unitedin kunnian. Voit voittaa Manchester Cityn uudelleen on lisätä kiiltoa Manchester United Jerseyyn. Pelin voitto hurrasi myös Manchester United pelipaita. Sen jälkeen kun hän otti haltuunsa Manchester Unitedin, ulkomaailma on haastatellut häntä. Kukaan ei usko, että hän voi johtaa Manchester Unitediä hyvin.

Manchester Cityn tappio jätti yleisölle myös toivoton, koska pisteiden välillä oli niin paljon eroa. Manchester City voi keskittyä vain Mestarien liigaan tällä kaudella nähdäkseen, voiko se voittaa Mestarien liigan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *