Inter Milan ei vieläkään pääse Mestarien liigan noutoon

Inter Milan hävisi 1-2 Barcelonalle Mestarien liigan F-ryhmän viimeisellä kierroksella. Kilpailun epäonnistuminen sai myös Inter Milanin pysähtymään ryhmän kolmanteen sijaan, eikä hänelle ollut pätevyyttä seuraavalle Mestarien liigan kilpailulle. Inter Milan -pelaajat katsovat valitettavasti alaspäin. Se johtuu siitä, että he eivät ole pukeutuneet pelipaidat jalkapallo kahdeksan peräkkäistä vuodenaikaa päästäkseen Mestarien liigan potkuun. He ovat innokkaita pääsemään potkuun tällä kertaa, koska he ovat edistyneet tällä kaudella, mutta he eivät ole riittävän vahvoja.

Tämä peli on Inter Milanin viimeinen toivo, joten pelaajat näyttävät hermostuneilta. Jännitys sai myös Inter Milan -pelaajat pelaamaan hiukan huolimattomasti. Kolme maalia puhallettiin ulkopuolelta, mikä oli hyvien mahdollisuuksien tuhlaus. Mitä tärkeämpi hetki on, sitä vakaamman sen pitäisi olla. Inter Milan -pelaajat tarvitsevat vielä tilaa kasvulle. Muutoin edes lyöminen on muoto.

Inter Milanin suorituskyky tällä kaudella on paljon parempi kuin aiempina vuosina. Monet nuoret pelaajat kasvavat ja harjoittavat. Uskomme, että ensi vuoden Inter Milan on parempi. Vaikka pelaajat eivät voi tällä kertaa käyttää Inter Milan pelipaita päästäkseen Mestarien liigan potkuun, fanit tunnustavat heidän edistymisen. Yritän pelata liigaa vastaan, uskon, että Serie A tuo kunnia myös Milanon Interille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *