Käsittele peliä mahdollisuutena kokea

Chelsea voitti Lille OSC 2-1: n Mestarien liigan viimeisellä kierroksella ja saavutti onnistuneesti Mestarien liigan 16 parhaan joukon. Chelsealla ei menestynyt hyvin tällä kaudella, mutta heillä on vakaa ennätys. Chelsean pelaajat ovat kouluttaneet suoraan valmentaja Frank Lampard kesän rekrytoinnin rajoitusten vuoksi. Tällä hetkellä Chelsea on enemmän kuin ahkera joukkue, heillä ei ole ketään luottaa, vain heidän pelipaidat jalkapallo on ollut heidän kanssaan.

Chelsean kuudessa ryhmäpelissä, kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio on vähän etua muihin Mestarien liigan joukkueisiin nähden. Jokainen Chelsean peli kasvaa, joten voimaa ei voida ennustaa. Chelsea pelipaita edustaa uskoa siihen, että Blues ei koskaan anna periksi, joten pelaajat pitävät tämän kauden peliä harjoittelu mentaliteettina.

Yksikään joukkue ei onnistu yhdessä vuodessa. Vain usean vuoden kokemuksen jälkeen voimme saavuttaa täydellisen yhteistyön. Chelsea ei ehkä pysty voittamaan mestaruutta tällä kaudella, mutta uskovat saavansa enemmän kokemusta Mestarien liigan turnauksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *