Neymar ei palaa takaisin Barcelonaan

Tämän kesän rekrytoinnissa Neymar haluaa laittaa pelipaidat jalkapallo, jonka hän kerran hylkäsi, koska hän kaipaa Barcelonan “MSN”: tä. Mutta nyt Neymar ei enää ole nostalginen menneisyyden loistavien saavutusten suhteen, vaan päättää työskennellä kovasti kentällä. Koska hän näki todellisen tilanteen edessään, Barcelonan trio oli jo mahdoton, Luis Su á rez oli vanha.

Paris Saint Germain on tehnyt paljon työtä Neymarin puolesta. Joidenkin tämän kauden ongelmien jälkeen hän on oppinut mihin hän todella kuuluu. Neymarin kaltaiset pelaajat saavat suuren läpimurron, kun heidän sydämensä asettuvat asumaan. Neymarin, 28, tulisi valita vain Paris Saint-Germain pelipaita taistelemaan kovasti. Siirtotapahtumia ei enää ole. On liian myöhäistä palata takaisin. Lionel Messi on muuttanut mielipiteitään joukkuetovereistaan. Neymarin täytyy myös nähdä tilanne selvästi. Heidän on mahdotonta yhdistää uudelleen tai löytää pelaajan, joka voi korvata toisensa, joten idean luopuminen on todellinen vapautus itsestään. Tulevatko Lionel Messi ja Neymar vastakkain Mestarien liigassa tällä kaudella?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *