J ü rgen kloppin hieno mieli ja ainutlaatuinen visio

Uusien kilpailujen vuoksi Liverpool on allekirjoittanut Takumi Minaminon ennen talvea pelaajien vakavan puutteen vuoksi. Liverpool ilmoitti myös virallisesti Takumi Minaminon saapumisesta. Hän tulee pukeutumaan nro 18 Liverpool pelipaita. Takumi Minaminon siirto on 7,25 miljoonaa puntaa, ja valmentaja Liverpool löytää aina erittäin hyviä pelaajia edulliseen hintaan.

Takumi Minaminon unelma on aina ollut liittyminen Valioliigaan, ja nyt hän on vihdoin toteutunut. Hän pitää tästä punaisesta pelipaidat jalkapallo ja on todella onnellinen liittyessään Liverpooliin, koska se on hänen mielestään paras joukkue. Takumi Minamino pääsi liittymään Liverpooliin, ja mikä tärkeintä, johtaja J ü rgen klopp arvosti häntä. J ü rgen klopp tajusi Takumi Minaminon vahvuuden ja viisauden noista otteluista ja koulutti valmentajaa uskomaan olevansa erinomainen pelaaja.

Liverpoolin valmentaja J ü rgen klopp on saavuttanut joukkueen kunnian. Siksi J ü rgen klopp on erittäin älykäs valmentaja. Liverpoolilla ei ole korkeasti palkattuja pelaajia, he arvostavat joukkueen vahvuutta enemmän. J ü rgen klopp on myös halukas etsimään tavallisia lahjakkaita pelaajia yksin ja vaihtamaan ja kouluttamaan heitä itse. Koska vasta yhteistyön kautta voimme tietää enemmän pelaajien eduista ja heidän uskollisuudestaan ​​joukkueelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *