Ikä ei tarkoita pelaajien vahvuutta

Manchester City voitti Leicester Cityn 3-1 Premier League -sarjan 18. kierroksella vuosina 2019-20. Premier League -pelissä toiseksi eniten pisteitä vastaanottaneen joukkueen edessä Manchester City voitti pelin ja Leicester City kärsi ensimmäisen tappion kymmenessä Premier League -ottelujen kierrossa. Manchester Cityn ennätys on vaihdellut paljon keskikenttäpelaajien loukkaantumisen vuoksi tällä kaudella, mutta yleistä vahvuutta ei voida aliarvioida.

Jamie Vardy Leicester Citystä teki jälleen maalin Manchester Citylle, joka on viides kerta, kun hän on onnistuneesti murtanut Manchester Cityn maalin. Hän on tehnyt 12 maalia viimeisissä 10 Premier League -pelissä tällä kaudella. Kukaan ei voinut kuvitella, että Jamie Vardy, 32, muuttuisi paremmaksi ja paremmalle, jolla voi olla paljon tekemistä hänen kokemuksensa kanssa. Yleensä valmentajat kouluttavat pelaajia, mutta Jamie Vardy kouluttaa itseään useammin henkilökohtaisista syistä. Pakolaistuneen uransa vuoksi Jamie Vardy vaalia Leicester City pelipaita, mikä toi hänelle vakautta.

Äskettäin Manchester Cityn peli palautui hitaasti aikaisempaan muotoonsa, ja Gabriel Jesus osoitti todelliset kykynsä täydellisesti. Kun Sergio Ag ü ero loukkaantui, Gabriel Jesus pääsi joukkueen kärkeen. Ehkä joukkueen vastuun paine saa hänet kehittämään sisäistä potentiaaliaan. Gabriel Jesus näyttää valkoiset hampaat ja nauraa, ja Manchester City pelipaita näyttää puhdasta ja puhdasta hänelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *