Maurizio sarri -taktiikka tuhoaa Juventuksen jälleen

Kukaan ei odottanut Italian Super Cupin finaalia, Juventus hävisi 3-1 S. S. Laziolle. Pelin epäonnistuminen voi vain saada Juventus-pelaajat käyttämään hopeaa. Kun mitali putoaa Cristiano Ronaldon pelipaidat jalkapallo, Cristiano Ronaldo vie sen suoraan. Mikä syy Cristiano Ronaldon pysyvyydelle tässä hopeamitalissa? Eivätkö pelaajat, jotka ovat tottuneet voittamaan kultamitalia, välitä hopeamitalin kunniasta?

Cristiano Ronaldo tässä pelissä, enemmän keskikenttäpelaajana, luoda tilaisuuksia joukkuetovereilleen tehdä maalin ja välittää. Cristiano Ronaldo ei ole enää pää hyökkääjä Maurizio sarrin taktikoissa. Näiden pelien jälkeen havaittiin kuitenkin, että Maurizio sarrin strategiassa oli vakavia ongelmia, mikä johti joukkueen vahvuuden heikentymiseen huomattavasti. Cristiano Ronaldon suurinta etua ei ole pelattu tehokkaasti, mikä saattaa olla suurin syy siihen, että Cristiano Ronaldo ei halua käyttää tuota hopeamitalia.

Cristiano Ronaldo ei ehkä ole yhtä sopiva kuin ennen, mutta hänen taitonsa ja kokemuksensa ovat aina parhaita pelaajia. Cristiano Ronaldolla on ollut liian monia onnettomia tapahtumia Juventuksessa tällä kaudella. En tiedä, pahoitteleeko hän Juventus pelipaita valintaa. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, uskon, että Cristiano Ronaldo on pelaaja, joka siirtyy rohkeasti eteenpäin omin voimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *