Tuloksellisin joukkue vuonna 2019 on Liverpool-joukkue

Vuoden 2019 viimeinen kierros on ohi, Liverpool1-0 voittaa Wolvesin. Tässä pelissä Liverpool asetti World Club Cup pelipaidat jalkapallo -pelissä, mikä on ainoa kerta, kun he voivat käyttää tätä Liverpool pelipaita osallistuakseen peliin. Liverpool voi silti voittaa Premier League -sarjan ensimmäisen sijan 98 pisteellä ilman peliä tällä kaudella.

Kilpailu Liverpoolin ja Wolvesin välillä on todella kovaa. Kohtaamalla Suden hyökkäyksen ja puolustuksen Liverpool voi tehdä vain yhden maalin voittaa. Huolimatta siitä, että Sudet olivat kuudenneksi Premier League -sarjassa, he voittivat Manchester Cityn. Wolves on erittäin rohkea joukkue. Mitä vahvempi vastustaja on, sitä voimakkaampia he voivat olla. Joten Liverpool lähetti pääpelaajat tapaamaan susia tässä pelissä.

Kauden 20 peliä on ohi, ja kaikkein valitettavasti Arsenal. Vuonna 2019 Arsenal loi liian monien joukkueiden huonoimman ennätyksen. Tässä viimeisessä pelissä Arsenal epäonnistui. 2019 on ohitse. Toivon, että jokaisella joukkueella on uusi läpimurto ja edistyminen uudella vuonna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *