Manchester United ei saanut yhtäkään laukausta 11 laukauksen jälkeen

Nyt kun Manchester United kohtaa vahvan joukkueen, kentällä on kaaos. Pelaajat kokonaisuutena pelaavat toistensa jalkapallopelejä, ilman ryhmätunnetta. Manchester United veti 0-0 susien kanssa FA Cupin kolmannella kierroksella. Manchester Unitedin hallussaan on 51%, 11 laukausta, mutta ei yhtäkään. Manchester United -pelaajat mieluummin ammuvat oman onnensa avulla kuin siirtävät palloa parempien pelaajien ampumaan. Mielipiteet asettaa ensin henkilökohtainen kunnia saa Manchester Unitedin menettämään myös monia mahdollisuuksia pisteet.

Tämän ottelun tasapeli on tarkoitus pelata uudelleen, mikä on erityinen tapa FA Cupiin. Mietiiko Manchester United tätä huonoa suorituskykyä? Manchester United on onnekas ostaessaan Harry Maguiren puolustajana tänä kesänä susien puolustamiseksi, muuten se menettää vielä pahempaa tällä kaudella. Mustat pelipaidat jalkapallo on tullut melankoliseksi pelaajille. Mitä joukkueen tulisi tehdä?

Manchester Unitedin kokonaisarvo on 750 miljoonaa. Se, mikä puuttuu, ei ole pelaajien vahvuus, mutta Manchester Unitedin historian huonoin ennätys. Huonoilla tuloksilla on myös suora vaikutus ihanteellisiin pelaajiin talvi rekrytoinnissa, samoin kuin norjalaiset pelaajat mieluummin luopuisi korkeista palkoista kuin käyttäisivät Manchester United pelipaita. Manchester United -pelaajilla on tietty vahvuus. Nyt se riippuu valmentajan pelaajien järjestelyistä ja taktiikoista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *