Atlético de Madrid kukistaa Barcelonan vastaamaan Real Madridin haasteeseen

Espanjan Super Cup-välierässä Atlético de Madrid voitti Barcelonan 3-2. Tämä lopullinen kilpailu on Atlético de Madridin ja Real Madridin välinen. Lopulta mikä pelipaidat jalkapallo voittaa Super Cup-mestaruuden. Barcelona on menettänyt Super Cupin vuonna 2020, joten voivatko La Liga ja Mestarien liigan Barcelona siirtyä viimeiseen otteluun?

Barcelonan ja Atlético de Madridin välisessä ottelussa kaikki näkivät puolustavan joukkueen merkityksen joukkueen voitolle. Vaikka Barcelonan hallussa oli 72%, he eivät silti voittaneet peliä. Puutteellisen puolustuksen takia Atlético de Madridilla oli kuitenkin kolme maalia kuudessa Barcelona-laukauksessa. Pääasiassa puolustava Atlético de Madrid -joukkueella jokainen heidän tekemänsä maali on erittäin varovainen 100-prosenttisen tavoiteasteen saavuttamiseksi.

La Ligan kolmella joukkueella on jokaisella omat erikoisuutensa. Atlético de Madrid häviää pelin, kun he tapaavat Real Madridin, kun taas Barcelona on Real Madridin tappava vastustaja. Atlético de Madrid voitti Espanjan Super Cupin vuonna 2014. Kuusi vuotta on kulunut. Voivatko Atlético Madrid pelipaita voittaa tämän kunnian uudelleen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *