Paulo dybala ei halua pettyä Juventuksen fanien ystävyyteen

Juventus voitti Udinese 4-0: n Italian Cupin 1/8-finaalissa vuosina 2019-20. Pelin voitto antoi Juventukselle pääsyn kahdeksanen viimeiseen joukkoon Coppa Italiassa. Pelaajat halasivat toisiaan, ja he kaikki rakastivat Juventus pelipaita. Huolimatta Cristiano Ronaldon puutteesta tässä pelissä, pelaajat, kuten Gonzalo higua í N ja Paulo dybala, näyttivät hyvää muotoa.

Gonzalo higua í N: n ja Paulo dybalan hiljainen yhteistyö on tämän pelin paras kohta. Heidän täydellisistä avustajistaan ​​ja tavoitteistaan ​​on tullut upeita hetkiä. Juventuksella on 61,3%: n pallonhallintotaso koko kentällä. Hän on tehnyt 4 maalia 20 laukauksessa. Udinese epäonnistui pisteet seitsemässä laukauksessa, ja molemmilla joukkueilla on silti ero vahvuus.

Paulo dybala on vahvistanut asemaansa tämän ajanjakson jälkeen. Vaikka lähtölukemaansa on vähennetty huomattavasti, hän on halukas pysymään Juventuksessa. Paulo dybala tykkää pelipaidat jalkapallo, koska se on Juventuksen fanien suurin tuki ja rohkaisu. Vaikka Paulo dybala on tällä hetkellä hieman huonossa tilanteessa, hän uskoo, että aika tekee kaiken parempaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *